Orari i shërbimeve në Spitalin Rajonal Vlore

Kryerja e vizitave te familjareve paradite ora 11:00 - 12:00 dhe mbasdite 19:00 - 20:00 (Për pacientët e shtruar në spital të cilët kanë nevojë për një përkujdesje të vecantë, një prej familjarëve të tyre do të pajiset me leje nga shefi i pavionit.)

Qytetarët që do të kryejnë vizita tek mjekët janë të lutur të pajisen me faturë që në momentin e parë që hyjnë në ambientet spitalore dhe tu drejtohen fillimisht tek recepsioni. Ky faturim bëhet në bazë të vendimit të Ministrisë së Shëndetësisë mbi “ Sistemin e Referimit”.

Dokumentacioni i nevojshem per kryerjen e vizites:

  • Rekomandim nga mjeku i familjes.
  • Libreza e shendetesise.

Në kuadër të këtij riorganizimi, qytetarët janë të lutur të respektojnë oraret e vizitave të vendosura sipas këtij rregulli.

 

 

Patologjia

-Konsultat e pacienteve ora 8:30-9:30

-Vizitat te mjeku 9:30-11-30

-Eko kardiake e marte , e premte ora 11:00

Kirurgjia

-Konsultat e pacienteve ora 8:30-9:30

Infektivi

-Konsultat e pacienteve ora 8:30-9:30

-Vizitat te mjeku 9:30-11:30

Pediatri

-Konsutat 8:30-9:30

ORL

-Konsultat 8:30-9:30

-Vizitat te mjeku 9:30- 11:30

Kryerja e analizave ne laboratorin biokimik ora 7:30-10:00

Marrja e pergjigjes te gjithave analizave 14:00

 

Ju faleminderit për mirëkuptimin.

DREJTORIA E SPITALIT RAJONAL VLORË

Na vizitoni në

Na kontaktoni

Lagja: "Partizani", Spitali Rajonal Vlore.
Email : spitalivlore@shendetesia.gov.al
Telefon: +3553322657