Dhuro gjak, shpeto Jete!

 

Te dhurosh gjak do te thote te japesh shprese, te dhurosh buzeqeshje! 
Ujesjelles Kanalizime ka sensibilizuar punonjesit e saj ne kuader te kesaj nisme per te dhuruar gjak vullnetarisht ne Banken e Gjakut te Spitalit Rajonal Vlore, te cilet i falenderojme per kete akt fisnik nga ana e tyre!
Dhurimi i gjakut eshte nje akt i thjeshte personal, i padhimbshem, por me vlera te medha humane dhe shoqerore!
Dhuro gjak, shpeto jete! Me kete nisme ju ftojme edhe ju, si force e shoqerise te merrni pjese, duke kontribuar ne dhurimin vullnetar per nje akt human mjaft te domosdoshem ne keto dite te nxehta vere!
Ejani, dhuroni buzeqeshje! Ejani, shpetoni jete!

Na vizitoni në

Na kontaktoni

Lagja: "Partizani", Spitali Rajonal Vlore.
Email : spitalivlore@shendetesia.gov.al
Telefon: +3553322657