Njoftim

Shërbimi i mamografisë për diagnostikimin e hershëm të kancerit të gjirit për gratë ofrohet për herë të parë në Spitalin Rajonal të Vlorës me instalimin e aparaturës së re të mamografisë.

Me objektivin e madh të permiresojmë dhe zgjerojmë sherbimet shëndetësore, Spitali ynë është me pranë pacientëve të qytetit të Vlorës.

Diagnostikimi i hershëm i kancerit të gjirit, shpëton jetën.

Na vizitoni në

Na kontaktoni

Lagja: "Partizani", Spitali Rajonal Vlore.
Email : spitalivlore@shendetesia.gov.al
Telefon: +3553322657