Inagurimi i centralit të sterilizimit 

Në spitalin e #Vlorës për shërbimin e ri të sterilizimit dhe instrumentave të rinj kirurgjikalë dhe investimet në aparatura biomjekësore për të garantuar shërbim me cilësi afër vendbanimit të qytetarëve.
#MShMS #FuqizimiSpitaleveRajonale

Na vizitoni në

Na kontaktoni

Lagja: "Partizani", Spitali Rajonal Vlore.
Email : spitalivlore@shendetesia.gov.al
Telefon: +3553322657