Rama: 2014, vit i suksesshëm për sektorin e shëndetësisë

Kryeministri Edi Rama theksoi se megjithëse pritshmërite e tij personale, të qeverisë dhe publikut për sektorin shëndetesor vijojnë të jenë të larta, 2014- ta mund të konsiderohet një vit i sukseshëm për këtë sektor.
Në takimin me shërbimet më të mira mjekësore Rama tha se gjatë këtij viti u shlyen 40 milionë dollarë borxhe të mbartura nga qeveria e mëparshme, u garantua furnizimi me barna dhe pajisje shëndetësore i spitaleve dhe qendrave të shëndetit parësor, ndërsa u vunë në punë dhjetë paketat e para të kujdesit shëndetësor falas .

Na vizitoni në

Na kontaktoni

Lagja: "Partizani", Spitali Rajonal Vlore.
Email : spitalivlore@shendetesia.gov.al
Telefon: +3553322657