Artikuj

Vizitat për mamografinë në Spitalin Rajonal Vlorë

Spitali Rajonal Vlore ne kuader te muajit kunder kancerit te gjirit,ofron analizen e mamografise falas gjate gjithe muajit tetor. Vizitat behen cdo dite ne Poliklinike nga ora 14.00 – 20.00.
Mamografia eshte nje analize qe mund te kape qe ne gjeneze qelizat kancerogjene ne gjirin e nje gruaje. Kanceri I gjirit eshte nje semundje e sherueshme nese kapet ne kohe.
U bejme thirrje grave te mos neglizhojne!

Dita Boterore e te Moshuarve

Ne kuader te 1 tetorit Dites Boterore te te Moshuarve Spitali Rajonal Vlore mori nje nisme sensibilizuese.Stafi jone i perbere nga mjek laborant dhe infermier shkuam ne qendren e te moshuarve Vlore.
U munduam tju gjendeshim sadopak prane ne kete dite me sherbimet tona : matje tensioni,kontroll zemre si dhe analizat laboratorike.
Ne japim jete dhe me shume se kushdo tjeter jane ata, mosha e trete te cilet kane nevoje per perkujdesje dhe dashuri.
U urojme pleqeri te mbare te gjithe te moshuarve!

RECEPSIONI I POLIKLINIKES

Recepsioni (Poliklinika)
Tani jo me rradhe te gjata,organizim I ri I orarit te vizitave ambulatore
Nje risi ne Polikliniken e Vlores!
Jo me rradhe te gjata,jo me endje neper korridore. Cdo qytetare qe ka nje libreze shendeti duhet te drejtohet tek mjeku I familjes.Pasi merr rekomandimin nga ai shkon tek recepsioni I Poliklinikes.
Ne rast se nuk ka libreze ben pagesen e fatures.
Me pas punonjeset e recepsionit I lene orarin e vizites tek mjeku specialist.
Ne momentin qe ka disa paciente recepsioni i pajis me nje numer nepermjet te cilit ndiqet rradha e vizites,per te shmangur rradhet e gjata dhe konfuzionin midis pacienteve.
Ofrojme nje sherbim shendetesor me te kulturuar dhe sa me bashkekohore.
Kerkojme mirekuptimin e komunitetit per cdo ndryshim dhe pranojme cdo sygjerim te tyre.

URGJENCA 127

Ne nje urgjence,nje thirrje telefonike do te thote jete apo vdekje dhe gjeja e fundit qe ti do eshte te te vije ne mend numri i duhur.Tashme ne Spitalin Rajonal te Vlores eshte rivene ne pune numri i Urgjences 127.Brenda ketij 6 mujori fale Drejtores Brunilda Mersini eshte bere i mundur ri aktivizimi i ketij sherbimi mjaft te nevojshem.Te dish se c'numra ti biesh eshte thelbesore jo vetem per banoret por edhe per turistet.Turma vizitoresh arrijne cdo vit dhe ka kurdohere incidente.Kerkimi i ndihmes eshte nje veprim jetik.Ndaj u bejme thirrje disa qytetareve qe telefonojne dhe abuzojne me numrin e urgjences.Ju lutemi ky eshte nje numer ne sherbim te gjithe komunitetit te Vlores,tu gjendemi sa me prane kur ata kane nevoje.Ne rastin e aksidenteve,nga ai varet fati i viktimave.Ne rast se njoftimi behet sic duhet,ai ben te mundur dergimin dhe mberritjen e shpejte te mjeteve te duhura te ndihmes ne vendin e aksidentit.Gjate telefonates ne sherbimin e urgjences ruani qetesine.Pergjigjuni pyetjeve qe ju drejtojne nuk eshte humbje kohe.
Numrat e urgjences jane falas nga celulari apo telefoni fiks.

11 KORRIK "DITA BOTERORE E POPULLSISE"

11 KORRIK "DITA BOTERORE E POPULLSISE"

Me një numër të popullsisë që ka kaluar 7 miliardë banorë, bota ka mundësi të përshpejtojë progresin drejt një qëllimi fondamental e që është Qasja Universale në Shërbimet e Shëndetit Riprodhues e që është edhe tema e Ditës Ndërkombëtare të Popullsisë. Disa mendojnë se rritja e popullsisë në botë paraqet kërcënime të shumta ekonomike dhe sociale dhe rritjen e popullsisë në botë e shohin nga këndvështrimi negativ, ndërsa një pjesë tjetër mendojnë se rritja e popullsisë në botë është një shans i cili duhet të shfrytëzohet ashtu siç është më së miri.

Virozat e stinës së verës, çrregullime tek fëmijët dhe te moshuarit.

Virozat e stinës së verës, çrregullime tek fëmijët dhe te moshuarit.                                                                                                                                      

Pages

Na vizitoni në

Na kontaktoni

Lagja: "Partizani", Spitali Rajonal Vlore.
Email : spitalivlore@shendetesia.gov.al
Telefon: +3553322657